TecknaFörsäkring.se

Teckna en försäkring online

Trygghansa

Trygghansa är ett av Sveriges största och mest kända försäkringsbolag, så är du på jakt efter en viss försäkring, brukar det ofta vara en bra ide att ta en titt på vad detta företag kan erbjuda dig. De erbjuder nämligen en mängd olika försäkringar, för både privatpersoner och företag, men i denna artikel kommer vi främst att berätta lite mer om de försäkringar för privatpersoner som du kan teckna hos Trygghansa.

Trygghansas försäkringsprodukter för privatpersoner just nu
Idagsläget erbjuder Trygghansa följande försäkringsprodukter som kan skydda dig som privatperson om något oförutsett inträffar:
Bilförsäkring (inklusive drulleförsäkring)
Båtförsäkring
MC försäkring
Försäkring för snöskoter
Försäkring för övriga fordon
Hemförsäkringar, för så väl villor, fritidshus och lägenheter
Sjukförsäkring
Olycksfallsförsäkring
Barnförsäkring
Gravidförsäkring
Studentförsäkringar
Aupair försäkring
Djurförsäkringar för olika husdjur

Som du märker är med andra ord deras försäkringsutbud mycket brett, och tittar man på villkoren för respektive försäkring märker man även mycket snabbt att Trygghansa erbjuder mycket förmånliga försäkringsvillkor i jämförelse med sina konkurrenter.

Hur gör man då om man vill teckna en av Trygghansas försäkringar?

I så fall rekommenderar vi att du går in på Trygghansas hemsida, där varje försäkring presenteras ingående, och där du även hittar villkoren för respektive försäkring. Du kan även beräkna priser direkt på hemsidan för de försäkringar som intresserar dig. Om det är så att du trots all den information som finns på hemsidan om de olika försäkringarna inte känner dig helt säkert på något, kan du även be om att få uppringd av en representant för företaget via hemsidan, eller skicka mail till dem där, för att reda ut det mesta. Trygghansa är vidare kända för att ha en utmärkt kundservice, så gör du detta, bör detta inte vara något problem på något vis.

Bra att veta om Trygghansa

Som sagt är Trygghansa en av Sveriges mest välkända försäkringsgivare, med många nöjda kunder. Men inte nog med det, dessutom ingår Trygghansa i RSA, som är ett av de största försäkringsföretagen i hela världen. RSA verkar i över 30 olika länder, varav Sverige med andra ord är ett. I Sverige har Trygghansa över 2 000 anställda, fördelat på ca. 30 olika orter, men företagets anor går så långt tillbaka som till 1828. Med andra ord har företaget verkligen en gedigen och omfattande erfarenhet av allt som rör sakförsäkringar, så man kan egentligen inte välja ett mer lämpligt företag när det är just sakförsäkringar man ska ha.