TecknaFörsäkring.se

Teckna en försäkring online

Netviq

Netviq är inte ett så jättekänt försäkringsbolag, men faktum är att denna försäkringsbranschen svarta häst faktiskt är det äldsta försäkringsbolaget på nätet i hela Sverige. De erbjuder dessutom väldigt bra och prisvärda försäkringar, som dock missas av många, eftersom Netviq endast säljer sina försäkringar via nätet (för att hålla kostnaderna för marknadsmaterial mm. nere) och eftersom många så kallade prisjämförelsetjänster för försäkringar ofta missar deras försäkringar, eftersom Netviq inte lägger några pengar på att synas i dem, utan istället väljer att pressa priserna på sina försäkringar ännu mer.

När man letar efter en försäkring, är det därför en god ide att ta en titt på vad Netviq kan erbjuda. Du får nämligen mycket för dina pengar hos dem, då Netviq är kända för att bland annat ha rejält tilltagna ersättningsbelopp på de flesta försäkringar, och dessutom har man alltid 30 dagars öppet köp när man tecknar en av deras försäkringar, så skulle det vara så att du hittar en bättre eller billigare försäkringsvariant någon annanstans, kan du alltid ångra dig inom en månad!

Om Netviq
Netviq har sålt försäkringar online i mer än 13 år. Detta är deras specialitet, och anledningen till att deras priser är så bra. Netviq är dock inte ett helt fristående försäkringsbolag, utan företaget ingår i Tryg (dvs. Moderna Försäkringar), som faktiskt är den näst största försäkringskoncernen i hela Norden. Så försäkringskunskap finns, skillnaden mellan Netviq och andra försäkringsbolag som många känner till bättre är helt enkelt att de valt att profilera sig enbart på nätet.

Nätprofileringen innebär bland annat att alla försäkringshandlingar skickas online, samt att du inte kan beställa hem broschyrer och liknande, som man kan göra hos en del andra försäkringsbolag, men de flesta brukar tycka att de mycket låga priserna väger upp väl för detta.

Värt att vara medveten om när det gäller Netviqs försäkringar är även att deras självrisker på försäkringarna brukar vara något högre än konkurrenternas. Om du föredrar att ha en mycket låg självrisk på din försäkring kan det därför vara så att Netviqs försäkringar inte passar dig lika bra.

Vilka försäkringar erbjuder då Netviq?
I dagsläget är de basförsäkringar som kan tecknas av Netviq:

  • Bilförsäkringar
  • Husvagnsförsäkringar
  • Släpvagnsförsäkringar
  • Hemförsäkringar av olika slag
  • Fritidshusförsäkringar

Utöver dessa basförsäkringar kan även olika tilläggsförsäkringar kopplas på försäkringarna för att öka försäkringsskyddet ytterligare.

Hur tecknar man då en Netviq försäkring?
Då måste du givetvis gå in på deras hemsida, där hittar du nämligen all information om försäkringarna, deras aktuella försäkringsvillkor som ansökningsformulär. Givetvis får du även reda på priser, premier och allt annat du behöver veta innan du tecknar något. Efter att du tecknat försäkringen, skickas sedan alla försäkringsbevis och liknande till dig per e-post, så var noga med att ange rätt e-postadress i samband med ansökan!